Monday, August 26, 2019

Selamat Datang Ke Halo Telco

Halo Telco ialah simkad prabayar terbaharu di Malaysia yang dikuasai oleh talian Tunetalk dan ditunjangi oleh utiliti Celcom. Ia adalah disasarkan kepada pengguna telefon bimbit yang inginkan lebih data. Pelan paling hot Halo Telco (M10) hanya berharga RM48.00 sahaja dan anda akan memperolehi high speed data sebesar 10GB + 60 GB high speed video data + unlimited calls to all network + 10GB basic internet sekiranya masih tak cukup data. Sekiranya tak cukup lagi anda boleh melanggan add on data boost dengan hanya RM10.00 sahaja per 10GB. Apa macam, menarik tak?

Sekiranya anda nak bajet, ada pakej lain yang anda boleh langgan dengan hanya serendah RM10.00 sahaja (pakej M1 1GB high speed data + unlimited calls to tunetalk numbers + 10GB basic internet) untuk sebulan. Jika anda inginkan pakej yang sederhana, anda boleh melanggan pakej RM28.00 (M6) dan anda akan memperolehi 6GB high speed data + 15GB high speed video data + unlimited calls to Tunetalk numbers + 10GB basic internet. Anda juga boleh beli add on data boost dengan hanya RM10.00 sahaja sebanyak 10GB.


Yang saya sebut di atas ialah pakej bulanan, namun terdapat juga pakej tahunan (Y120) yang berharga RM200.00. Dengan pakej ini anda akan memperolehi 120GB high speed data untuk setahun (10GB setiap bulan) + 10GB basic internet + unlimited calls to Tunetalk numbers. Anda juga boleh beli add on data boost dengan hanya RM10.00 sahaja sebanyak 10GB.

Untuk yang suka membuat panggilan dan sms, terdapat juga pakej yang sesuai untuk anda iaitu pelan B1 (unlimited voice plan) yang mana dengan topup RM30.00 sahaja sebulan anda akan mendapat unlimited calls to all network + 100 SMS sebulan.

Bagi warga emas dan OKU Halo Telco menyediakan pakej khas untuk anda iaitu dengan topup sebanyak RM10.00 sahaja sebulan anda akan mendapat 2GB high speed data + unlimited calls to Tunetalk numbers.


Bagaimana, menarik tak pelan-pelan yang ditawarkan Halo Telco? Kalau menarik anda tentunya tertarik untuk berkongsi dengan orang lain bukan? Benda bagus mestilah dikongsi kan? Lebih menarik lagi ialah Halo Telco akan membayar kepada anda apabila anda berkongsi dengan orang lain dan mereka pun jadi pengguna. Sebelum berkongsi dengan orang lain anda mestilah jadi pengguna dahulu.


Nak jadi pengguna Halo Telco mudah sangat. Simkadnya berharga RM4.00 sahaja. Daftar dahulu sebagai pengguna baru boleh sembang kencang kan, haha. Apabila anda mendaftar sebagai pengguna, anda akan ditawarkan untuk menjadi rakan niaga Halo Telco dengan membuat pembelian minimum 10 simkad berharga RM4.00 sekeping (jumlah modal termasuk 1 simkad yang anda beli tadi ialah RM44.00 sahaja). Selepas itu anda bolehlah mula sembang kencang cerita dekat orang lain. Anda akan dibayar sebanyak 10% setiap kali ahli yang anda bawa masuk topup prabayar mereka.


Kalau anda bawa masuk 100 orang, setiap bulan mereka topup RM50.00 sebulan, komisen anda ialah RM500.00 sebulan dok saja-saja jer. Itu adalah untuk tier 1 sahaja belum lagi untuk tier 2 (3%) dan tier 3 (2%). Syaratnya mudah anda mestilah membuat penggunaan peribadi serkurang-kurangnya RM28.00 sebulan (nak mudah topup RM30.00 sebulan). Kalau anda baru bawa masuk seorang, katakan dia topup RM50.00 komisen anda RM5.00 jelah untuk bulan itu. Tapi maknanya di sini kerja anda tidak sia-sia, anda ajak member masuk sekali tetapi anda dibayar setiap kali member tersebut topup. Nak duit banyak masuk ajaklah member ramai-ramai jadi ahli Halo Telco.


Ya, mudahkan nak buat duit dengan Halo Telco. Pelannya pun menarik. Mesti orang berpusu-pusu nak join ahli di bawah anda bila anda buka mulut. Bila orang join di bawah anda bermakna anda bakal menerima RM, duit bro duit, anda buka mulut je rezeki masuk insyaAllah. Jom pakat join ramai-ramai dan pakat-pakat buat duit di Halo Telco. Anda share pasal Maxis duit tak masuk, anda share pasal Celcom, duit tak masuk, anda share pasal UMobile duit tak masuk, anda share pasal Halo Telco duit masuk bro, tunggu apa lagi jom kita Halo Telco brooo.

Untuk join atau daftar ahli klik sahaja di sini https://valueprepaid.my/agent/sr/MjcxNjc0


Pembelian simkad dan pendaftaran dealer adalah terus melalui link syarikat dan pembayaran juga terus ke akaun syarikat. Jika berminat untuk guna simkad sahaja ataupun nak jadi dealer kedua-duanya menggunakan link yang sama. Sila klik link di bawah.

Klik Untuk Daftar Jadi Ahli Sekarang!


Modal Jadi Dealer

Pendaftaran nombor sendiri RM4.00 + RM7.50 postage = RM11.50. Selepas daftar beli stok minima 10 simkad x RM4.00 + RM7.50 postage. Total modal anda RM59.00 sahaja.




Yusri Dahaman

Selamat Datang Ke Halo Telco

Halo Telco ialah simkad prabayar terbaharu di Malaysia yang dikuasai oleh talian Tunetalk dan ditunjangi oleh utiliti Celcom. Ia adalah di...